VELIKA POBEDA: Roj Kin hvali bivši klub

Tanjug 23. 08. 2022. u 12:59

BIVŠI fudbaler Mančester junajteda Roj Kin ocenio je da je menadžer kluba sa "Old Traforda" Erik ten Hag najzaslužniji za trijumf protiv Liverpula u trećem kolu Premijer lige, prenose britanski mediji.

Foto: Printskrin Twitter

Mančester junajted je u prva dva kola Premijer lige poražen od Brajtona (1:2) i Brentforda (0:4). "Crveni đavoli" su sinoć na svom terenu trijumfovali nad Liverpulom 2:1 i ostvarili prvu pobedu u novoj sezoni u engleskom prvenstvu.

- Ovo je velika pobeda Ten Haga. On je napravio nekoliko velikih poteza pre meča. Ostavio je zvezde (Kristijana Ronalda) na klupi, a zatim je sjajnom pobedom u velikom derbiju pridobio igrače, ali je i podigao atmosferu u celom klubu - rekao je Kin, koji je igrao za Mančester junajted od 1993. do 2005. godine.

On je istakao da Mančester junajted mora da nastavi sa dobrim igrama u nastavku sezone.

- Svi će da lete na narednom treningu Junajteda, a biće sjajan štimung u kantini. Ova pobeda je donela Junajtedu već zaboravljenu energiju i "filgud" faktor koga toliko dugo nije bilo. Ovo je ogroman trijumf, ali to mora da se ponovi za nekoliko dana protiv Sautemptona - dodao je slavni irski fudbaler.
 

Pogledajte više