PEVCIMA CEO PLEN, VUKOVI I DALJE GLADNI TRIJUMFA: Hari Kejn jednim detaljom presudio Vulverhemptonu i ispisao istoriju (VIDEO)

Novosti online 20. 08. 2022. u 15:39

FUDBALERI Totenhema pobedili su Vulverhempton rezultatom 1:0 na otvaranju trećeg kola engleske Premijer lige.

FOTO: AP/Tanjug

Totenhem nije ličio na onu efikasnu ekipu iz prva dva kola najjačeg engleskog ranga. Trener gostiju, Bruno Lage, ponovo je pokazao kakav je taktičar, strateg čija odbrana teško kapitulira, ali je jedan detalj, jedan trenutak dekoncentracije talentovango Irca, Nejta Kolinsa bio dovoljan da se vukovi kući vrate bez plena iz Londona.

Kejn je jedini gol na meču postigao u 64. minutu, kada je lopta posle kornera došla do njega zahvaljujući odličnoj reakciji Ivana Perišića, a vedeta gordog-albiona, samo se poklonio i lagano glavnom skrenuo loptu u mrežu.

Kejn je tako stigao do čak 185. gola u dresu Totenhema, čime je pretekao Aguera na prvom mestu po broju postignutih golova za jedan klub u Premijer ligi.

Taj pogodak ujedno je bio i 1000. Totenhema kao domaćina u domaćem šampionatu, čime su se pridružili još samo Sitiju, Junajtedu, Čelsiju i Arsenalu. 

Pevci su ovim trijumfom stigli do druge pobede uz remi protiv Čelsija u prošlom kolu, a sledećeg vikenda putuju na noge novajliji Premijer lige, slavnom Notingem forestu.

Vukovi ostaju gladni trijumfa, nakon što su u tri odigrane utakmice zabeležili jedan remi i dva poraza.

Pogledajte više