PSŽ UZIMA BERNARDA SILVU? Parižani završavaju veliki posao do kraja prelaznog roka

Novosti online 18. 08. 2022. u 18:18

BARSELONA nije uspela u nameri da ovog leta realizuje transfer bombu dovođenjem portugalskog reprezentativca Bernarda Silve, a ono što njima nije pošlo za rukom moglo bi šampionu Francuske PSŽ.

Foto: AP

Interesovanje "svetaca" za jednog od najboljih igrača Mančester sitija je aktuelno od početka avgusta, a klub iz Grada svetlosti je prema pisanju engleskih medija od početka nedelje krenuo u konkretnu ofanzivu.

Plan Parižana je da "građanima" na ime obeštećenja uplate 59 miliona funti što je u ovom trenutku daleko manje od cene koju je istakao Gvardiola za sjajnog Portugalca - 85 miliona. Prostora za pregovore još ima, a i engleski klub je u prilično dobrom položaju s obzirom na to da je Silva ugovorom vezan za Mančester siti do leta 2025.

Ofanzivni vezista je na "Etihad" stigao u leto 2017. i od tada do danas je odigrao 168 utakmica u svetlo plavom dresu postigavši pritom 29 golova. Neizostavan je šraf i u selekciji Portugalije za koju je odigrao 70 utakmica i tresao mreže protivnika u osam navrata.

Pogledajte više