DEKI STANKOVIĆ NOVA ZVEZDINA ZVEZDA? Legendarni Pančev izneo zanimljiv predlog

Novosti online 04. 08. 2022. u 14:37

DECENIJA je prošla od poslednje dodele Zvezdine zvezde, a deo javnosti smatra da je potrebno nastaviti tradiciju.

Foto arhiva VN

Jedan od onih koji smatraju da je idealan trenutak da se nastavi sa tom praksom je i član legendarne generacije crveno-velih iz Barija Darko Pančev.

– Pravi je trenutak da se potegne to pitanje, jer eto, recimo, ova generacija je dugo na okupu, pet godina zaredom osvaja titulu, čak i duple krune, sad će po svemu sudeći i šesti put uzastopno biti prvak, pa su svake godine igrali grupnu fazu u Evropi, čak i Ligu šampiona, pa čak i nekoliko puta prezimili u Evropi. Sve govori da ovde ima kandidata za Zvezdinu zvezdu – kaže Pančev za Sportal.

Pančev ističe da je idealan kandidat za ovu prestižnu titulu iskusni golman Zvezde Milan Borjan.

– Milan Borjan je činio čuda, otkad je u Zvezdi klub s njim osvaja titule. Kad se samo setim kakve golove je sve spasao u Evropi. Ali slažem se i to da bi mogao da bude reizbor Zvezdine zvezde, pa da i Deki dobije to priznanje. Znam, neko će reći nije odigrao dovoljno utakmica, ali vremena su drugačija. Nije isti fudbal sada, pre 15 ili 30 godina i onaj pre 50 i 70 godina. Ali uspesi kluba su podjednako značajni – zaključio je legendarni as crveno-belih.

BONUS VIDEO: Poruka rumunske teniserke Andree Prisakariju čitaocima „Novosti“

Pogledajte više