DAO GOL PARTIZANU I NAPRAVIO DVA PENALA: Trener Radničkog potvrdio rastanak sa fudbalerom

Novosti online 04. 08. 2022. u 09:03

RADNIČKI iz Niša napravio je radikalan potez nakon lošeg starta sezone, klub je otpustio dvojicu fudbalera i trenera golmana.

Foto: A. Ilić

Klub više ne računa na Bojana Mlađovića i Lazara Arsića!

Mlađović je defanzivac koji je sjajno počeo sezonu, jer je dao gol Partizanu u 2. minutu, da bi do kraja napravio dva penala protiv crno-belih. Onaj drugi u 97. minutu kada je Rikardo Gomeš pogodio za konačnih 3:3.

Potom je i protiv Gzire na Malti skrivio najstrožu kaznu i to ga je koštalo igre u revanšu, te i protiv TSC-a u Superligi Srbije.

- Procenili smo da nam Arsić i Mlađović više nisu potrebni. Sportski direktor Aleksandar Jovanović i ja razgovarali smo s njima i odlučili da im omogućimo da potraže novu sredinu. Klub će raskinuti ugovore s njima - rekao je trener Nišlija Tomislav Sivić, prenosi "Sportski žurnal", i dodao:

- Na sastanku sa ekipom uoči meča sa Bačkotopolčanima, krajem prošle sedmice, predsednik Ivica Tončev saopštio je da klub prekida saradnju sa Zavišom Pejićem, trenerom golmana. Forma naših čuvara mreže je najverovatnije jedini razlog.

Radnički je na pet utakmica na startu sezone (duel sa Kolubarom odložen) izgubio od Crvene zvezde (4:0) i TSC-a (3:0), remizirao sa Partizanom (3:3), te igrao 2:2 i 3:3 sa Gzirom koja je Nišlije izbacila na penale.

BONUS VIDEO: Parni valjak u Humskoj

 
Pogledajte više