ŠTA TO URADI, CRNI HOLANDE! Internet gori posle ovog promašaja Norvežanina, saigrači se hvatali za glavu, brani ga legenda Liverpula (VIDEO)

O. M. 30. 07. 2022. u 21:15

NAJVEĆA zvezda prelaznog roka Erling Holand debitovao je za Mančester siti u zvaničnom meču, ali nije se Norvežanin proslavio na Filbert stritu, kao ni njegov novi klub, uostalom.

FOTO: Tviter printskrin

Liverpul je pobedom od 3:1 osvojio Komjuniti šild, englesku verziju superkupa, a Holand je možda i najveći krivac što Crveni nose pobednički štit u Liverpul.

Norvežanin je imao nekoliko velikih promašaja, ali se u završnici meča propisno obrukao! Foden je šutirao Liverpulov golman Adrijan samo odbio loptu na peterac gde je na nju naleteo najbolji mladi napadač današnjice. 

Kada se očekivala sigurna egzekucija i prvenac na debiju Holanda koji je bio neometen i sam ispred praznog gola - Adrijan je posle parade još bio na zemlji - Norvežanin je pogodio prečku!

Treba reći da je u tim trenucima meč bio gotovo rešen jer je Liverpul vodio sa 3:1 a ostalo je još veoma malo vremena za treći gol građana.

Odmah su krenule reakcije i "prozivke" na račun Holanda, a zanimljivo je da je u odbranu mladog asa stao jedan bivši igrač Liverpula.

Džejmi Karager je psle utakmice na tviteru napisao: 

- Kompilacija Holandovih promašaja osvanuće svuda po društvenim mrežama posle ovoga, baš kao i Nunjezovih prošle nedelje. Postavljaće ih klovnovi koji u životu nisu šutnuli loptu - napisao je legendarni štoper Redsa.

Pogledajte više