LEVANDOVSKI PROGOVORIO: Lagali su me i pričali puno gluposti, navijači su uz mene...

Novosti online 30. 07. 2022. u 09:59

ROBERT Levandovski je nakon osam godina napustio Bajern i pojačao Barselonu. Drama oko njegovog transfera razvukla se mesecima unazad. Bavarci nisu bili spremni da ga se odreknu.

FOTO: AP

Španci su morali da plate obeštećenje za napadača kojem je ugovor isticao leta 2023. godine, Katalonci su pronašli 50.000.000 i kompletirali transfer.

Nema veze sa Holandom.

Spekulisalo se da je Levandovski ljut jer Bajern želi navodno da na njegovo mesto dovede Holanda.

- Nema to veze sa njim. Čovek sam kojem je istina najvažnija, pa čak i kada je loša po mene. Ne želim vam otkriti šta se tačno događalo, ali nije to zbog Holanda. Ne vidim zašto bi bio problem da je došao u Bajern, rekao je Levandovski za ESPN i dodao:

- Određeni ljudi su me lagali. Jedno su pričali, a drugo radili. Ja sam želeo da sve bude čisto, a nekima je to predstavljalo problem. Osetio sam to i znao da je pravi trenutak da odem iz kluba. Osećam da sam sada na pravom mestu. Bilo je vreme za novo poglavlje u životu i i karijeri. Dosta je politike bilo u poslednjih nekoliko nedelja kada sam pokušavao da odem. Klub je pokušavao da pronađe razlog za moju prodaju jer je teško objasniti navijačima.

Na kraju je izneo zaključak:

- Morao sam da prihvatim takav odnos iako se o meni govorilo dosta gluposti i sr**a. To nisu bile istine, ali znam da su i danas navijači na mojoj strani, rekao je Levandovski.

Podsetimo, napdač je sa Bajernom odigrao 375 utakmica, a postigao je 344 pogotka.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 
Pogledajte više