"OVO JE SRAMOTA!" Tomislav Sivić o ispadanju Radničkog od autsajdera s Malte: Skandalozne greške! Pa, kao da nemamo nikog na golu...

Novosti online 28. 07. 2022. u 22:01

Radnički iz Niša je na šokantan način ispao sa evropske scene, a njegovog trenera je od epiloga više zaboleo način na koji se do ispadanja došlo.

Foto: A. Ilić

Podsetimo, Gzira s Malte je triput gubila na "Čairu", pa senzacionalno izborila najpre produžetke, potom i penale, a onda na jedanaesterce i eliminisala Radnički.

Trener Nišlija, Tomislav Sivić nije štedeo reči kritike:
- Nismo više zaslužili kad ovako igramo. Ne možemo mi dati onoliko golova koliko primimo, to su skandalozne greške... Ovo je sramota! - počeo je strateg Nišlija.

Gotovo u dahu je za RTS dodao i sledeće:

- Sad ćemo odmah sesti da ovo rešavamo, ima mnogo stvari koje nisu dobre, a uvek je trener odgovoran. Pa, mi možemo da dobijemo gol, kad god to protivnik poželi! Kao da nemamo nikog na golu... Nismo dorasli danas za više, žao mi je što je tako ispalo. Mnogo je Radničkom kada mu ne igra igrač ili dva, a naročito pet. To se videlo danas - zaključio je Tomislav Sivić pre nego što se s terena uputio u svlačionicu.

 

Bonus video: "Piksi, vidimo se, brate!" - Kad Nišlije vide da je Dragan Stojković došao da gleda Radnički

 
Pogledajte više