"PIKSI, VIDIMO SE, BRATE!" Kad Nišije vide da je Dragan Stojković Piksi došao na meč Radničkog (VIDEO)

Aleksandar Ilić 28. 07. 2022. u 19:00

FUDBALERI Radničkog iz Niša imali su za ovaj četvrtak zakazan revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencija protiv Gzire, a na taj susret došli su i posebni gosti.

Foto: A. Ilić

Utakmici je prisustvovaao i selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, te direktor "A" repezentacije Stevan Stojanović, kao i Dragiša Binić i drugi gosti.

Dolazak Stojkovića izazvao je veliku pažnju, pa su mnogi prolaznici, a i oni koji su i sami krenuli na meč, prišli strategu "orlova".

Dragan Stojković Piksi pred stadionom "Čaair" uooči početka meča Radnilki Niš - Gzira / Foto: A. Ilić

Koliko je on neposredan, a i kolika je legneda u Nišu, svedoči srdačnost koja se videla na sve strane, pa i jedan pozdrav kojim je Dragan Stojković "ispraćen" sa ulice - ka stadionu:

- Piksi, vidimo se, brate!

 

Podsetimo, Radnički je u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija bio slobodan, a u prvoj utakmici sa Gzirom na Malti je odigrao 2:2.

Revanš se, pred nekoliko hiljada gledalaca na "Čairu", igra od 19 časova, a i on je, poput prvog meča, vrlo zanimljiv.

Samo što je štoper Tolordava u 14. minutu doneo Nišlijama prednost, utrčavši u nebranjeni deo peterca gostiju, gde je i stigla lopta posle centaršuta Jovanovića iz ugla, gosti su izjednačili. Krenuli su s centra, proigrali su Džefersona koji je umaka obdrani, a onda sjajnim udarcem levicom, sa leve strane kaznenog prostora, poslao loptu pod prečku gola Radničkog - 1:1 je trenutno.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

 
Pogledajte više