VLAHOVIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE: Hoću titulu sa Juventusom i 30 golova... Pomenuo i Đokovića

Novosti online 27. 07. 2022. u 09:58 >> 11:22

NOVA sezona Serije A je pred nama, a očekivanja u Juventusu od Dušana Vlahovića su velika.

FOTO: AP

Dušan je u razgovoru za "Gazeto delo Sport" govorio o izazovima koji su pred njim.

- Juventus i ja imamo isti mentalitet – nikad ne odustajemo, verujemo i kada izgleda da je sve izgubljeno. To je moja, ali i filozofija kluba. Svi znamo šta ovaj klub predstavlja u Italiji, čast je i zadovoljstvo braniti ove boje - rekao je Vlahović.

Napadač je zimus stigao iz Fiorentine u Juventus za 80.000.000 evra i od tada je odigrao 21 utakmicu na kojoj je postigao devet golova i postigao dve asistencije.

- Želim da uđem u istoriju Juventusa. Golovi tima su važniji od ličnih, najvažnije je da Juve pobeđuje. Želim Skudeto i 30 golova. Ali najvažnije su pobede. Sve prolazi, samo uspeh ostaje.

Tim je ove sezone pojačao Anhel di Marija koji će sa bokova pomagati Vlahoviću u napadu.

- Kada sam čuo da dolazi, odmah sam pomislio koliko golova i asistencija možemo zajedno postići jer želim i da ja asistiram njemu. Anhel dugo igra na visokom nivou, jedan je od najboljih krilnih igrača u poslednjih 20 godina i bio je odličan gde god je igrao. Donedavno sam gledao ove šampione na televiziji, a kad sam bio dete sanjao sam da igram sa njima. Treba da se upoznam sa Di Marijom da se bolje razumemom, ali sam siguran da to neće biti teško. Igrao je sa sjajnim napadačima, ja njega moram da pitam kako da se krećem kako bi me pronašao.

Neizbežna tema bio je i Novak Đoković.

- Ne smatram da smo isti. Ne znam ga lično, ali mi je čestitao kada sam stigao u Juventus. On je uzor, ima ludačku mentalnu snagu. Ja sam takođe nekad igrao tenis, bilo bi lepo da nas poseti u Torinu da razmenimo nekoliko udaraca - poručio je Vlahović.

BONUS VIDEO:  Koliko novca su donele titule najboljima u Top 5 fudbalskih liga?

 
Pogledajte više