PREKIPELO MU JE: Napadač zbog Tuhela napušta Čelsi, šta će na ovo reći navijači?

A. I. 23. 07. 2022. u 12:34

NAKON odlaska Romana Abramoviča iz Čelsija jedan od napadača koji je puno obećavao, Timo Verner mogao bi da napusti London, a sve zbog neslaganja sa trenerom Tomasom Tuhelom.

Foto: EPA-EFE/Neil Hall

Timo Verner bi mogao ovog leta da napusti Čelsi usled neslaganja i tenzija sa trenerom "plavaca" Tomasom Tuhelom. Ovu informaciju preneo je novinar nemačkog "Skaja" Florijan Pletenberg.

Verner je u Čelsi došao kao igrač od koga se mnogo očekivao u transferu vrednom 45 miliona funti iz Lajpciga 2020. godine, ipak nije sve išlo po planu za talentovanog napadača.

Njegov sunarodnik Tomas Tuhel navodno nije zadovoljan komentarima koje je u javnosti izneo u javnost. Poručio je napadaču da kvalitetom pokaže da zaslužuje mesto u timu, a ne komentarima.

Pletenberg tvrdi da Vernera nervira trener "plavaca" zbog previše kritičnog i skeptičnog stava i, da bi zbog toga igrač mogao da napusti Premijer ligu ovog leta.

- Vernerov mogući odlazak je vruća tema. Rečeno mi je da je Verner iznerviran zbog kritičnog i skeptičnog stava nemačkog stručnjaka, nema harmonije u timu. Timo voli Čelsi, ali želi da igra standardno, želja mu je da u selekciji Nemačke na Svetskom prvenstvu ima veliki uticaj, poručio je novinar.

Verner je u dresu Čelsija odigrao 52 utakmice, postigao je 12 golova i imao 15 asistencija. Dok je sezonu ranije u dresu Lajpciga na 45 mečeva postigao 34 pogotka uz 13 asistencija.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali

 
Pogledajte više