STRAŠNA VRUĆINA: Pomeren meč FK Crvena zvezda, ne može da se igra u prvobitnom terminu zbog ekstremne toplote koja se očekuje u Srbiji

Novosti online 22. 07. 2022. u 16:22

VREMENSKA prognoza za Srbiju, za vikend koji je pred nama, uslovila je i jednu promenu u fudbalskom prvenstvu naše države.

Foto: Depositphotos

Utakmica trećeg kola Mocart bet Superlige Srbije između Mladosti i Crvene zvezde biće odigrana u nedelju od 21 čas u Lučanima.

Iako je prvobitno meč trebalo da bude odigran dan ranije od 18 časova i 55 minuta, to se neće desiti, jer je predviđena temperatura za subotu preko 40 stepeni na Celzijusovoj skali, saopštili su s Marakane.


"Nastaviće Crvena zvezda sezonu u Superligi, ali dan kasnije u odnosu na predviđeno, jer temperatura koja prelazi 40 stepeni, nikako ne predstavlja fudbalske uslove za igru. Zbog toga su čelnici Superlige u dogovoru sa oba kluba napravili sporazum da se meč pomera za dan kasnije i to za večernji termin od 21 čas", navodi se u saopštenju crveno-belih.

U njemu se dodaje da "iako će u nedelju takođe biti pakleno vruće, predviđanja su da temperatura neće ići iznad 35 stepeni, dok će uveče biti svakako manja, te da će utakmica moći da se odigra".

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

 
Pogledajte više