"OVAKO NEŠTO NIJE VIĐENO U SRBIJI": Novi dres Partizana oduševio "grobare", Ivica Iliev već odabrao omiljenu garnituru

Novosti online 22. 07. 2022. u 08:47

SVEČANOM promocijom u VIP laundžu Partizan, koji se nalazi iznad centralne lože stadiona, prvi put je javnosti predstavljena nova garnitura dresova za sezonu 2022/2023.

FOTO: FK Partizan/ M. Todorović

Nju čine tri kombinacije, koje zaista plene svojim izgledom:standardna crno-bela, potom crno-siva, koja predstavlja dizajnersku inovaciju, a inspiracija za treću bili su šalovi, zastave i dlanovi najvatrenijih pristalica kluba.

Novo ruho "parnog valjka" naišlo je na oduševljenje navijača Partizana, čiji je kolektivni zaključak, barem prema komentarima na društvenim mrežama, bio da je ovo jedan od najlepših dresova u istoriji slavnog beogradskog tima.

Povodom svega oglasio se i Ivica Iliev, sportski direktor vicešampiona Srbije.

– Dobijamo sa raznih strana i od raznih konkurenata pohvale za ovakve dresove, niko to nije video ovde. Ja ne pamtim da je bilo ovakvih, neko će me možda razuveriti, ali o ukusima ne treba diskutovati… Sva tri su fantastična. U jednom trenutku pomislim da je ovaj standardni retro crno-beli možda na čelnoj poziciji, ali je ovaj našim navijačima, sa motivima naših vernih navijača, nešto što je, mislim, toliko originalno da će možda biti i najtraženiji dres od svih. I ovaj treći je onako moćan, mračniji, crni skroz, sa belim rukavima, tako da u kombinacijama sa belim i crnim šortsom, sa štucnama, ima beskonačno kombinacija i verujem da će svako imati svog favorita. Ali hajde, ja se odlučujem za crno-beli dres, debljina pruga, sve, nikad lepši – rekao je Ivica Iliev.

Foto arhiva VN

Bez dileme, sjajan marketinški potez uprave crno-belih, koji je izazvao lavinu pozitivnih komentara, među kojima su mnogi bili upućeni i od ljudi koji nisu pristalice Partizana, kao svedočanstvo kakav je posao napravljen. 

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 
Pogledajte više