BORJAN OBRADOVAO ZVEZDINE SEZONCE: Kapiten crveno-belih prodavao karte i družio se sa navijačima

Novosti online 15. 07. 2022. u 11:40

KAPITEN fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan obradovao je navijače. On je u Servisu za članstvo prodavao karte, ali se i fotografisao sa svima koji su redovno uz klub na stadionu "Rajko Mitić".

FOTO: FK Crvena zvezda

Odlična atmosfera je vladala, a golman crveno-belih obradovao je sve one koji su rešili da ove sezone svaki vikend budu na najvećem sportskom igralištu u našoj zemlji, kao i redovno prate svaki meč izabranika Dejana Stankovića.

Iskusni čuvar mreže, predvodnik svih uspeha u najnovijoj istoriji kluba sa "Marakane" prodavao je sezonske ulaznice svim zvezdašima, a nakon toga se fotografisao i delio autograme najmlađim "delijama". Pored navijača, koji to redovno ističu, Borjan je naglasio da je biti deo Zvezdine porodice stvar kućnog vaspitanja.

- Navikli smo svi na pune tribine Marakane, a ove sezone koja će veoma bitna i značajna neophodna je podrška našeg 12. igrača. Mobilizacija u vidu sezonskih karata je preko potrebna. Verujemo da će svi navijači prepoznati taj momenat, nabaviti sezonsku ulaznicu za novu sezonu i biti deo novih uspeha najtrofejnijeg kluba - stoji na sajtu Crvene zvezde.

Podsetimo, Zvezda drugu utakmicu u Mocart bet Superligi Srbije igra u subotu od 20 sati kao domaćin protiv Kolubare.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković - izjava posle pobede Crvene zvezde na startu prvenstva

 
Pogledajte više