ZVEZDA IZNENADILA NAVIJAČE: Nismo deficitarni na desnom beku, odlaze još dva igrača

Novosti online 15. 07. 2022. u 09:09

CRVENA zvezda se rastala sa Kristijanom Pičinijem, pa sada od klasičnih desnih bekova u ekipi ima samo Marka Gobeljića.

FOTO: M. Vukadinović

Navijače najviše zanima da li će klub krenuti u potragu za novim fudbalerom na toj poziciji. No, kako stvari stoje, crveno-beli neće dodatno popunjavati to mesto u timu.

Razlog je taj što ponuđeni igrači iz inostranstva nisu dovoljno dobri.

- Korektno smo se razišli sa Pičinijem. Imamo igrače koji mogu da zadovolje na toj poziciji. Jedan od njih je Gobeljić, odlično je igrao protiv Zenita. I Eraković može da pokrije bekovsku poziciju i u nogama ima više odigranih mečeva na poziciji beka. Nismo deficitarni na tom mestu - rekao je sportski direktor kluba sa "Marakane" Mitar Mrkela u intervjuu za današnje izdanje "Sportskog žurnala".

Marko Gobeljić/FOTO: AP/Tanjug

On je potom dodao da će klub reagovati ukoliko se pojavi neko novo ime za koga čelnici procene da bi predstavljao pojačanje.

- Zvezda prati igrače na svim pozicijama. U slučaju da se pojavi korektno rešenje ne samo na poziciji desnog beka, već svakoj drugoj, reagovaćemo.

Što se Strahinje Erakovića tiče, male su šanse da ostane u Zvezdi kada se završe evropske kvalifikacije.

- Eraković ostaje u Zvezdi do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona. Obavljeni su razgovori sa zainteresovanim klubovima - zaključio je Mrkela.

Sportski direktor šampiona Srbije je na kraju istakao da su Filipo Falko i Rišairo Živković blizu odlaska. On nije potvrdio da su Nemanja Milunović i Aleksandar Pešić novi fudbaleri Zvezde.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković - izjava posle pobede Crvene zvezde na startu prvenstva

 
Pogledajte više