BERLUSKONI OD MONCE PRAVI MILANO: Ali ako stvarno želi trofejnog fudbalera, moraće da odustane od nekih principa

Novosti online 14. 07. 2022. u 11:59

SA 25 osvojenih trofeja Marselo Vijeira je najtrofejniji fudbaler u istoriji "kraljevskog kluba", Real Madrida.

Foto: EPA

Nakon 15 godina provedenih u glavnom gradu Španije, Marselo je na kraju prošle sezone napustio tim i sada se sprema za nove izazove.
 

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

 

Iz Italije stižu pomalo neočekivane vesti da Brazilca u svojim redovima želi videti možda trenutno i najambiciozniji klub u "ligama petice", s obzirom na to da su čelnici kluba nedavno izjavili da žele titulu Lige šampiona.

Naime, kontakti između iskusnog levog beka i Monce su uspostavljeni i Brazilac je ozbiljna opcija za potpis.

Monca, koja je 2018. godine igrala u Seriji C, u dosadašnjem delu prelaznog roka potrošila je više od 100 miliona evra.

Na čelu ovog kluba nalazi se bivši premijer Italije Silvio Berluskoni, koji je pre tri decenije od Milana napravio svetskog giganta.

Međutim, nedavno su italijanski mediji takođe pisali o tome da Berluskoni ima određene kriterijume kada je u pitanju fizički izgled fudbalera. S obzirom na to da je brazilski fudbaler i "čupav" i istetoviran, prvi čovek tima će morati da odstupi od svojih principa ukoliko zaista želi da ga dovede.

Inače, Marselo nije prvi vrhunski fudbaler koji se povezuje sa novim članom italijanskog elitnog ranga takmičenja. Ranije je to bio slučaj sa Maurom Ikardijem, Edinom Džekom, Luisom Suarezom, Edinsonom Kavanijem i mnogim drugima...
 

BONUS VIDEO: Bukarijev prvenac za Zvezdu

 


 

Pogledajte više