POSLEDNJI KRUG U MONCI: Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni, želi titulu Lige šampiona, sprema dva neverovatna pojačanja

Novosti online 02. 07. 2022. u 12:53

BIVŠI premijer Italije i vlasnik fudbalskog kluba Monca, 86-godišnji Silvio Berluskoni izjavio je da nakon istorijskog plasmana tima u Seriju A, želi osvojiti i titulu prvaka države, ali i Ligu šampiona.

Foto: AP

Monca će od sledeće sezone igrati u elitnom italijanskom rangu, a za to se Berluskoni već uveliko priprema.
 

Ugledni italijanski novinar Đanluka di Marcio navodi da je bivši kontroverzni premijer spreman da u svoj klub dovede proslavljeni argentinski napadački tandem Maura Icardija i Paula Dibalu. Ikardi (29) je trenutno u PSŽ-u, ali tamo ne računaju na njega. 

Berluskoni je navodno kontaktirao Ikardijevu suprugu i menadžerku Vandu Naru. A u Monci veruju da imaju čime pridobiti bivšeg kapetana Intera, kako bi pojačao klub

Italijanski klub želi i Dibalu (28), kojem je istekao ugovor s Juventusom. On je napustio torinski klub nakon sedam godina i sada timovi ne moraju plaćati obeštećenje za njega. Međutim, problem je u njegovoj plati. Naime, Argentinac ne želi potpisati za manje od sedam miliona evra godišnje, a to mu za sada ne nudi nijedan klub.

BONUS VIDEO: Otvoren novi stadion u Kruševcu

 
Pogledajte više