EVO ZAŠTO JOVIĆ NIJE DOBIO ŠANSU, NITI ĆE: Florentino Perez iznenadio odgovorom, ni za Holanda nema mesta u Realu

V.M.P. 17. 06. 2022. u 20:16

PREDSEDNIK Reala Florentino Perez izjavio je da madridski klub nije kupio Erlinga Holanda, jer nije želeo da norveški fudbaler sedi na klupi za rezervne igrače, prenose španski mediji.

FOTO: Tanjug/AP

Real je dugo bio zainteresovan za skandinavsku fudbalsku senzaciju, koja je na kraju prešala iz Borusije Dortmund u redove aktuelnog prvaka Engleske Mančester siti.

- Nismo doveli Holanda, jer imamo najbolju "devetku" na svetu (Karim Benzema). To bi značilo da dovodimo skupog fudbalera da bi sedeo na klupi za rezervne igrače. Kažete da ima klauzulu u ugovoru u Mančester sitiju po kojoj može da ode posle dve godine? Nismo više zainteresovani. Gradimo ekipu na mladim fudbalerima, koje imamo i dovešćemo neko pojačanje - rekao je Perez u televizijskom programu "El Ćiringito de Hugones" u Madridu.

Sada je jasno da Luka Jović nikada nije ni bio zamišljen kao špic koji bi mogao da ima realnu šansu da dobije respektabilne minute u dresu novog šampiona Evrope. 

Podsetimo danas su stigle informacije iz Italije da će Srbin postati novi član Fiorentine, a ta solucija deluje kao idealan epilog za Zvezdino dete. 

Sledi važna godina ponovovnog dokazivanja i vraćanja na fudbalsku mapu za Jovića, koja bi u mnogome mogla da odredi dalji tok njegove karijere. 


BONUS VIDEO: Proslava titule Lige šampiona na trgu u Madridu

 
Pogledajte više