BEKAM OTKRIO NAJVEĆE PONIŽENJE: "Ferguson me je terao da to uradim pred svima u svlačionici"

Novosti online 12. 06. 2022. u 18:04

DEJVID Bekam važi za fudbalera koji je promenio fudbal, kako na terenu, tako i van njega, a nekadašnji fudbaler Reala i Mančester junajteda prisetio se velikog poniženja iz svoje karijere.

FOTO: EPA

Svi znaju priču kako je 2003. godine u naletu besa Ferguson šutnuo kopačku koja je pogodila u lice Dejvida Bekama, ali čini se da to nije najgore što mu se u svlačionici "đavola" dogodilo.

U nedavnom intervjuu sa bivšim saigračem Gerijem Nevilom govorio o neslavnom trenutku iz svoje karijere. Poznato je da je Bekam važio za fudbalera koji postavlja trendove kada su frizure u pitanju, a znao je često i da pretera.

Kao najgoru frizuru proglasio je čirokanu koju je nosio pre 22 godine.

U nedavnom intervjuu sa bivšim saigračem Gerijem Nevilom, Bekam je govorio o pikanterijama iz svog života. Popularni "Beks" je često krasio naslovnice novina zbog svojih čestih promena frizura, a neke od njih bi verovatno i danas želeo da zaboravi.

Bekam se bio spremio za finale Komjuniti šilda 2000. godine, a kada je Ferguson video kakvu frizuru njegov igrač ima - naterao ga je da se ošiša u svlačionici, pred svima. Slično kao što je radio i sa Luisom Sahom.

- Najgora frizura? Verovatno čirokana. Trajala je dok je šef nije video. Naterao me je da je obrijem u svlačionici. Na trenizima sam nosio kapu i nekako sam je krio, ali kad je došlo vreme za utakmicu, morao sam da skinem kapu. Ferguson je video frizuru i rekao mi da je obrijem, morao sam da ga poslušam...Najveće poniženje ikada, otkrio je Dejvid Bekam.

BONUS VIDEO: Parni valjak u Humskoj

 
Pogledajte više