GDE GLEDATI ORLOVE: Srbija na popravnom u Ligi nacija, prenos utakmice na ove dve televizije

O. M. 05. 06. 2022. u 12:53

FUDBALSKA reprezentacija Srbije nije dobro počela treće izdanje Lige nacija. Orlovi su na staretu poraženi od Noirveške na stadionu "Rajko Mitić" na kome večeras imaju popravni ispit protiv Slovenije.

FOTO: M. Vukadinović

Duel drugog kola četvrte grupe B divizije igra se u večernjem termin od 20 časova i 45 minuta, a navijače orlova koji nisu u mogućnosti da dožu na naš najveći stadion obradovaće podataka da je prenos obezbežen na dve televizije i da će cela Srbija moći da gleda utakmicu svojih ljubimaca.

Duel Srbije i Slovenije prenosiće Radio Televizija Srbije, kao i TV Arena sport  na svom Premium 1 kanalu.

Ukoliko niste u mogućnosti da gledate ni TV prenos, portal "Novosti" donosi u blogu uživo tekstualni prenos utakmice.

Selektor vrlo dobro zna da je Slovenija dobra prilika za popravni ispit.

- Pokušaćemo da osvežimo tim u meču sa Slovenijom, da sa novim imenima razvijemo i proizvedemo igru koja nam garantuje osvajanje tri boda. Kompozicija tima ostaje ofanzivna i tu sigurno neću ništa da menjam. Slovenija zaslužuje respekt kao jedna profesionalna i sjajno organizovana ekipa koja zna da igra fudbal. Neće me zavarati njihov poraz od Švedske, pogledao sam tu utakmicu. Shvatićemo ih vrlo ozbiljno. To je utakmica u kojoj možemo da povratimo samopouzdanje posle lošeg starta u Ligi nacija - zaključio je Stojković.

NAVIJAČI, DOĐITE!

VEČERAS su na popravnom ispitu igrači, ali i navijači. Protiv Norveške ih je bilo nešto više od 5.000 na tribinama.

- Očekivao sam ih više. Ako neka generacija zaslužuje podršku, onda je to naša. Svakako, lepo je bilo videti porodice na tribinama i čuti navijanje tokom svih 90 minuta. Meni je posebno drago što je 50 klinaca iz Školice fudbala u kojoj sam stasao i fudbalski se obrazovao, došlo na stadion. Nadam se da će doći navijači u još većem broju protiv Slovenije. Da jedan čovek dođe, ja ću mu se zahvaliti na podršci.

ORLOVI PROTIV TRADICIJE

Srbija će večeras na "Rajku" igrati protiv tradicije i tražiti prvu pobedu u međusobnim susretima sa Slovenijom. U dosadašnjih šest duela imamo pet remija i jedan poraz, onaj koji nas je koštao plasmana na Euro 2012. godine.

BONUS VIDEO - Prazne tribine na premijeri Srbije u Ligi nacija

 
Pogledajte više