EMOTIVNO SLOMLJEN: "Faraon sa Enfilda" bi se odrekao svih ličnih priznanja samo zbog jedne utakmice

Novosti online 02. 06. 2022. u 18:06 >> 18:46

NAPAČ Liverpula Mohamed Salah izjavio je danas da bi menjao sve individualne nagrade koje je osvojio ove sezone za mogućnost da ponovo odigra finale Lige šampiona protiv Real Madrida.

FOTO: AP/Tanjug

Engleski velikan poražen je sa 1:0 u bici za trofej u elitnom klupskom takmičenju, a gol odluke za Madriđane postigao je Brazilac Vinisijus Žunior.

Salah je proglašen za plejmejkera sezone u Premijer ligi, a podelio je Zlatnu kopačku, namenjenu najboljem strelcu sa Korejcem Son Hon-Minom iz Totenhema. Egipćanin je izabran i za igrača godine u izboru engleskih novinara, ali i navijača.

- Nikad neču zaboraviti činjenicu da sam u istoj sezoni dobio priznanje od novinara i navijača. Ipak, menjao bih sva ta individualna prižnanja za priliku da ponovo odigram finale Lige šampiona. Međutim, fudbal tako ne funkcioniše. Ne mogu da izrazim rečima koliko sam želeo da donesem trofej u Liverpul, ali na kraju nismo uspeli. Bila je ovo duga sezona, ali deo mene želi da nova počne več sutra", istakao je Salah, a preneo Rojters.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 
Pogledajte više