PSŽ NUDI ASTRONOMSKU SUMU, ODLUKA PADA OVOG VIKENDA: Mbapeu tri puta više da ostane!

G. ČVOROVIĆ

20. 05. 2022. u 18:50

KILIJAN Mbape će svoju odluku oko toga gde će nastaviti karijeru saopštiti najkasnije u nedelju.

FOTO: AP

Od stalnog dopisnika iz Pariza

Analitičari misle da će ostati u PSŽ ukoliko vest objavi u subotu, da bi bio dočekan na lovorikama na poslednjem prvenstvenom meču protiv Meca. U suprotnom, ako informacija bude puštena u etar u nedelju, veruje se da je onda odlučio da ode u Real.

U svakom slučaju, namera mu je da sve bude jasno u javnosti, pre nego što se javi na prozivku reprezentacije 28. maja, gde se "trikolori" okupljaju zbog predstojećih utakmica u okviru Lige nacija.

Procurila je i vest preko francuske informativne televizije Se-Njuz da mu je PSŽ navodno ponudio tri puta više novca da ostane u Parizu, od onoga što bi zarađivao u Realu! U Madridu bi mogao da prima i do 60 miliona evra godišnje, a za petogodišnji ugovor trebalo bi da dobije i sto miliona evra za stavljanje potpisa.

Sume su astronomske. Jer, ostajanje Mbapea u Parizu nije samo pitanje novca, već i prestiža. U sve su se, kažu, umešali i sadašnji predsednik države i dvojica njegovih prethodnika. Veruje se, ipak, da je momak iz Bondija "s devet od deset nožnih prstiju" već na ulicama Madrida.

Pogledajte više