MIODRAG BOŽOVIĆ ISPAO IZ LIGE: "Grof" i tri Srbina sledeće sezone igraće u drugoj ligi

Novosti online 14. 05. 2022. u 15:37

ARSENAL iz Tule koji predvodi crnogorski stručnjak, Miodrag Božović, ostao je na poslednjem mestu na tabeli Premijer lige Rusije i neće se pomerati bez obzira na rezultat utakmice sa Uralom u poslednjem kolu.

FOTO: M. Vukadinović

Ekipa bivšeg trenera Crvene zvezde, "Grofa" Božovića, u kojoj igraju srpski igrači Goran Čaušić, Uroš Radaković i Đorđe Despotović, u narednoj sezoni igraće u drugoligaškom rangu, pošto je u ključnoj utakmici poražena od direktnog konkurenta Ufe u gostima - 1:2 (1:1).

Sa druge strane, pomenuti domaći tim, za koji igra nekadašnji defanzivac Partizana Nemanja Miletić, sačuvao je teoretske šanse i nadu da će izboriti popstanak u elitnom rangu.

Upravo je Ural direktan konkurent Ufi za poziciju koja vodi u plej-aut, tako da bi Božovićev tim mogao da odigra ključnu ulogu za sedam dana kada se bude odlučivalo preostalom mestu za odlazak u niži rang.

Čaušić je utakmicu igrao od početka do kraja, dok su Radaković i Despotović ušli u 77. minutu, ali nisu uspeli da izjednače rezultat. Defanzivac pobedničkog tima, Nemanja Miletić, nije ulazio u igru.
 

Standings provided by SofaScore LiveScore


Bonus video: Neobična soba na Mundijalskom stadionu u Kataru

 


 
Pogledajte više