KO MENJA BENZEMU: Real ima dve opcije, šta će biti sa Lukom Jovićem?

Novosti online 10. 05. 2022. u 13:28

NOVI šampion La lige Real Madrid bacio se u potragu za napadačem koji bi trebalo da u narednoj sezoni bude podrška vremešnom Karimu Benzemi.

Tanjug/AP

Kako navodi španski As, izbor je pao na dva igrača - Borhu Majorala i Raula de Tomasa. List navodi da je Ančeloti izgubio poverenje u Marijana Dijaza i Luku Jovića, te će šansu dati igračima koji su ranije već nastupali u Madridu.

Majoral već drugu sezonu provodi na pozajmici u Romi, na leto mu ističe pozajmica, dok je obeštećenje za De Tomasa 35.000.000 evra, što svakako Real može da plati bez mnogo problema.

Karim Benzema je u dobroj formi, konstantan je, a Real će i naredne sezone računati na njega.

Benzema će odigrati i narednu sezonu u Realu, nakon koje će imati nepunih 36 godina i sasvim izvesno neće dobiti novi ugovor, pa nakon što je otpala mogućnost dolaska Holanda, jasno je zašto su se u Madridu okrenuli skromnijim opcijama.

Svakako, navijači priželjkuju da bi u Madrid uskoro mogao da stigne i Kilijan Mbape, više o tome znaće se u narednim nedeljama.

Real 28. maja čeka kruna sezone u finalu Lige šampiona protiv Liverpula, a prethodno će u prvenstvu odigrati mečeve protiv Levantea, Kadiza i Betisa.

BONUS VIDEO: DEVOJČICE ŽELE DA IGRAJU FUDBAL: Tim menadžerka ženske fudbalske selekcije Bojana Veselinović

 
Pogledajte više