"ŠTA JE OČEKIVAO, DA JA DAM GOL UMESTO NJIH?" Sakupljač lopti zbog koga je Mojes dobio crveni karton se oglasio posle meča (VIDEO)

O. M. 07. 05. 2022. u 10:48 >> 10:49

MENADžER Ves hem junajteda Dejvid Mojes nije na klupi čekićara dočekao kraj revanša polufinala Lige Evrope u kome je njegov tim eliminisan od domaćeg Ajntrahta u Frankfurtu. Razlog je crveni karton koji je Škot zaradio jer je napucao volej u pravcu skupljača loptica.

Foto AP

Dečak je odugovlačio sa vraćanjem lopte u teren u kada je konačno poslao u pravcu terena, ona je "sela" na volej škotskom stručnjaku koji je tako iskalio bes i frustraciju u trenucima kada je njegov tim već bio na ivici eliminacije.

Dečak je snimljen kasnije kako ironično maše Mojesu dok je ovaj kipteo od nžbesa na putu u svlačionicu, a posle utakmice u istom stilu je prokomentarisao ovu epizodu.

- Šta je očekivao, da je ubacim u Ajntrahtov gol, umesto njegovih igrača - poručio je dugokosi dečak.

S druge strane, nemački klub nije komentarisao incident, niti da saopšti identitet skupljača loptica koji će nastaviti da obavlja ovaj posao.

- Situacija je za nas završena, koncentrišemo se na naredni meč i mi i dečak - poručili su iz Ajntrahta.

UEFA je u međuvremenu najavila istragu protiv Deklana Rajsa koji je u tunelu psovao sudiju i optužio ga da je korumpirn i nesposoban.

Pogledajte više