POGBA VEĆ ZAVRŠIO DRUGI MANDAT U JUNAJTEDU? Francuz zbog povrede neće igrati do kraja sezone koja mu je poslednja na Old Trafordu

Novosti online 22. 04. 2022. u 14:55

FUDBALER Mančester junajteda Pol Pogba završio je sezonu zbog povrede, a s obzirom na njegov trenutni status na Old Trafordu, to verovatno znači da je Francuz već odigrao svoj poslednji meč za crevene đavole.

Foto AP

Privremeni menadžer Ralf Rangnik potvrdio je da će Pogba zbog povrede odsustvovati sa terena najmanje četiri nedelje, što znači da je sezona za njega gotova jer poslednju utakmicu Junajtred igra sredinom maja protiv Kristal palasa u Londonu.

Pogbi ugovor ističe na kraju sezone, a odavno je već poznato da neće doći do produžetka saradnje.

- Mislim da on neće ponovo igrati ove sezone. Lekar mi je rekao da će Pogbi za oporavak biti potrebno najmanje četiri nedelje, a s obzirom da nam je poslednja utakmica krajem maja, on se verovatno neće vraćati na teren - rekao je Rangnik.

Kristijano Ronaldo će posle porodične tragedije biti u konkurenciji za subotnji derbi protiv Arsenala. 

Rangnik će na kraju sezone svoje mesto prepustiti Eriku ten Hagu, ali će ostati na Old Trafordu kao tehnički direktor kluba. Nemac je najavio da odlazak Pogbe nije jedina kadrovska promena u MAnčesteru, pošto ekipu čekuje potpuna rekonstrukcija i dolazak "do deset novih igrača".

BONUS VIDEO - Sparing Novaka i sina Stefana

 

 
Pogledajte više