HAOS U MADRIDU: Crnogorac zakuvao, Hrvata zvali na tuču (VIDEO)

Novosti online 14. 04. 2022. u 08:33

FUDBALERI Mančester sitija zadovoljniji su se vratili kući u Englesku nakon plasmana u polufinale Lige šampiona. Za to im je bio dovoljan remi 0:0 u Madridu sa Atletikom. Gol odluke postignut je pre devet dana na Etihadu kada je pogodio Kevin de Brujne.

Foto: Printskrin

Svašta se dešavalo posle poslednjeg sudijskog zvižduka na "Vanda Metropolitanu" nakon nervoznog duela između madridskog Atletika i Mančester sitija, a poslednji snimak posebno je skrenuo pažnju.

Naime, pred kraj meča dogodio se incident kada je Felipe startovao nad Filom Fodenom, a zatim je Stefan Savić nasrnuo na reprezentativca Engleske.

To je stvorilo gužvu na terenu, a to se nastavilo po završetku meča u tunelu na putu ka svlačionici, gde je viđena velika gužva i koškanje igrača dva tima.

Policija je morala da reaguje, a prema pojedinim navodima, sve je počelo kada je Savić prišao Džeku Grilišu, koji ga je prethodno provocirao na terenu.

To je formiralo ogromnu gužvu, a najzanimljiviji detalj je kada rezervni golman Sitija Skot Karson zove Šima Vrsaljka "napolje" kako bi rešili problem.

Hrvatski fudbaler je skočio kao oparen i nije mogao da se suzdrži na ovaj poziv i nadamo se da se iz toga ništa ozbiljnije nije izrodilo.

Nema sumnje da nas očekuju velike kazne za aktere ovog incidenta, ali Siti se već okreće nastavku borbe za titulu pre duela protiv Real Madrida u polufinalu Lige šampiona.

Bonus video: "Delije" i "grobari" zajedno zapevali kada je u halu ušao vojni orkestar

 
Pogledajte više