DA LI STE ČULI ZA OVOLIKU KAZNU U SRPSKOM FUDBALU? Stanojević besan zbog odluke Disciplinske komisije FSS

Novosti online 01. 04. 2022. u 13:25

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević kažnjen je sa čak 500.000 dinara zbog komentarisanja suđenja, samo nekoliko dana nakon što je Disciplinska komisija FSS pokrenula postupak protiv njega.

Foto: M. Vukadinović

On je na jednoj od konferencija za medije komentarisao suđenje, zbog čega su reagovali organi FSS, a pred meč sa TSC-om Stanojević je pričao o kazni.

Po njegovim rečima, ovakva kazna je presedan u srpskom fudbalu. Šef stručnog štaba crno-belih ne pamti da je neki trener morao ovoliko da plati zbog komentara!

- Ja sam kažnjen pre nego što je doneta kazna. Video sam u medijima to. Nikad nisam video ovakvu kaznu za trenera u srpskom fudbalu 500.000. Je l' ste čuli nekad za toliku kaznu? Šta to znači, da nam ne date da kažemo nešto o regularnosti takmičenja? Nama je takvo prvenstvo da ako izgubimo dva boda možemo i titulu. Meni je najveća kazna što je bilo takvo suđenje. Ja nikad neću ćutati, ako se desi ista takva situacija, ako osetimo da suđenje nije po fer-pleju... Neće biti problem. Dosta trenera je otišlo, većih imena od mene. Ne bi bilo prvi put. Hoću da zaštitim ono što ovde radimo. Vidim da se u medijima svaki dan pisalo o mojim kaznama, a nije o suštini, po suđenju - počeo je Aleksandar Stanojević.

Trener Partizana podsetio je da retko govori o odlukama arbitara koji dele pravdu u Superligi.

- Gubili smo mi utakmice, pa se nikada nismo žalili na suđenje. Tada nismo osetili da je zlonamerno - zaključio je Stanojević.

Ovo je druga kazna za Partizanovog trenera, a odluku o žalbi nije doneo.

- Ja sam iz medija saznao i prvi put i drugi put. Prvi put je tek posle nekoliko dana stiglo u klub. Mislim da druga nije stigla. Na prvu se nisam žalio, za drugu ću se konsultovati sa ljudima u klubu - dodao je trener Partizana.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spaktakl kakav fudbal ne pamti

 
Pogledajte više