SUDIJA SE HVATAO ZA GLAVU: Pol Gaskojn izveo neverovatan potez pa savladao golmana (VIDEO)

Novosti online 27. 03. 2022. u 11:39

SLAVNI Rendžers proslavio je 150 godina postojanja, a vrhunac fešte bila je revijalna utakmica legendi škotskog kluba i selekscije "ostatka Sveta".

FOTO: Printskrin Jutub

Svetske zvezde predvodili su osvajači Zlatne lopte Kaka i Luis Figo, a u redovima domaćina na prepunom Ajbroksu blistao je veliki i neponovljivi fudbalski šmeker Pol Gaskojn.

Iako je igrao samo desetak poslednjih minuta na ovom susretu, pobrao je najviše ovacija sa tribina, a kulminacija je dostignuta kada je popularni Gaza zatresao mrežu Dejvida Džejmsa!

Doduše, iz drugog pokušaja i posle "asistencije" protivničkog igrača nakon što je prvi put promašio loptu, a sudija se zbog toga uhvatio za glavu.

Publika je bila u delirijumu, slavlje sa Gazom podelili su ne samo saigrači nego i igrači tima Ostatka sveta, a ova majstorija bila je dovoljna ga sponzori proglase igračem utakmice.

Inače, Ostatak sveta je pobedio sa 3:2, koji je dres Rendžersa nosio početkom veka doveo je tim legendi u vošstvo, a izjednačenje je doneo Karlos Marćena na asistenciju Figa.

U strelce su se potom upisali Nunjo Gomeš i Kvarežma, pre nego što je Gaza postavio konačnih 2:3.

Pogledajte više