HAOS ISPRED "OLD TRAFORDA": Navijač Junajteda vređao Rašforda, reagovalo obezbeđenje (VIDEO)

Novosti online 17. 03. 2022. u 12:41

MANČESTER junajted zaustavljen je već u osmini finala Lige šampiona. Bolji od "crvenih đavola" bio je Atletiko Madrid. Sve to je teško palo navijačima posrnulog engleskog velikana, koji su posle utakmice udarili na Markusa Rašforda.

FOTO: AP

Naime, nakon što su "jorgandžije" slavile na "Old Trafordu" sa 1:0 (ukupno 2:1), jedan navijač je počeo da vređa krilnog napadača. Ovaj nije mogao da ostane imun na to, pa su se oni verbalno sukobili na parkingu ispred stadiona, a zahvaljujući intervenciji obezbeđenja, nije došlo do fizičkog kontakta.

Jedan navijač je niz uvreda uputio na račun brzonogog fudbalera, koji ga je čak pozivao rukom da izađe iz grupe i suoče se oči u oči.

- Uvek postoje dve strane priče. Nedeljama već trpim uvrede i više nisam mogao da izdržim. I ja sam samo čovek. Razočaran sam što čitam jutros sve o sebi, ali je izvučeno iz konteksta i objavljeno ono što se nije dogodilo. Svi su čekali moju reakciju i imali telefone spremne za snimanje. Trebalo je samo mirno da prođem, ali jednostavno nisam mogao da se suzdržim. Krenuo sam prema tom čoveku i samo sam mu rekao da dođe i sve to mi kaže u lice. Redar me je zaustavio i vratio. Nisam pokazivao srednji prst kako je objavljeno – rekao je Rašford.

Koliko Junajtedu ne ide ove sezone pokazuje činjenica da će je okončati bez ijednog trofeja. Ono za šta se bore do kraja je četvrto mesto u Premijer ligi koje znači igranje u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: Zavirite u fudbalski dom Fejenorda

 
Pogledajte više