VRATIO SE ROBERTO KARLOS: Postigao je gol, napravio žurku, a evo koga je prvo pozvao (FOTO/VIDEO)

Novosti online 05. 03. 2022. u 10:30

NEVEROVATNA fudbalska priča odigrala se u Engleskoj, a akter je Roberto Karlos, jedan od najboljih defanzivaca svih vremena.

FOTO: Sport

Kada je slavni brazilski fudbaler Roberto Karlos okončao svoju karijeru nastala je velika praznina. Poput Siniše Mihajlovića imao je udarac koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Mislili smo da je kraj, ali nije.

Njemu je jedna nagradna igra mu je omogućila da ponovo obuje kopačke i izađe na fudbalski teren.

Debitovao je za amaterski klub u Engleskoj "Bik u štali" (The Bull in the Barne), a priča koja sledi zaista je spektakularna i nesvakidašnja.

Naime, navijači ovog kluba su osvojili nagradnu igru za fudbalsku legendu koja će biti deo njihovih startnih 11. Tombola je bila sprovedena preko Ibej platforme, sastojala se od kupovine učešća od pet funti i odabira potpisivanja "galaktikosa".

O tome koliko je interesovanje Karlos probudio govori i to što je klub morao da promeni stadion i zaigra na većem.

- Planirali smo da igramo na drugom mestu jer je parking veoma mali - poručili su iz ovog kluba.

Da je ta odluka bila ispravna pokazao je već prvi meč. Roberto Karlos bio je strelac gola sa penala. Nakon meča izveo je saigrače u pab, gde su zajedno sa legendom Real Madrida i španske reprezentacije Serhiom Ramosom proslavili pobedu. Brazilac ga je pozvao na video poziv, a kada se javio usledilo je oduševljenje.
 


Zanimljivo je da je plata nekadašnjeg reprezentativca Brazila i legende Reala iz Madrida celih pet funti. Dok će sav prihod od prodatih ulaznica biti doniran u humanitarne svrhe.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 
Pogledajte više