ŠTA RADIŠ TO, MITRE?! Engleska gleda i ne veruje šta je sad uradio Aleksandar Mitrović (VIDEO)

D. N. 26. 02. 2022. u 18:40

ALEKSANDAR Mitrović je nastavio nestvaran golgeterski niz.

FOTO: AP

Protiv Kardifa je ove subote doneo trijumf Fulamu jedinim golom na utakmici, i to na maestralan način.

Igrao se 41. minut kada je, zajedno sa dvojicom saigrača, iščekivao u levom delu kaznenog prostora centaršut s desnog krila.

I, kada prvobitna zamisao njegovog klupskog kolege nije urodila plodom, jer je bio dobro čuvan, pa nije ni mogao da proigra saigrače u šesnaestercu, loptu je odložena malo unazad, ka Vilsonu.

A iako taj momak koga ovih dana prilično hvale u Fulamu još nije krenuo ni da centira - Mitrović je već znao šta će uslediti:

Srpski as je i pre nego što je se desio centaršut otrčao brzo iza dvojice kolega koji su mu pravili društvo.

Twitter / AnyOldAdam

Iskoristio je njihovo pozicioniranje kao svojevrsni blok, te u "mrtvom uglu" dobio savršenu asistenciju 24-godišnjeg Harija Vilsona. koju je "sproveo" na sjajan način u mrežu rivala:

Aleksandar Mitrović je u ovoj sezoni Čempionšipa dao čak 34 gola (uveliko je rekorder takmičenja), a cela ekipa Kardifa je ove sezone postigla 40.

Podsetimo, u drugom po snazi fudbalskom takmičenju u Engleskoj, Fulam vodi i to sada sa 70 bodova, prvi njegov pratilac, Bornmut, ima 61, ali i dva meča manje, 31, naspram Fulamovih 33.

Prva dva tima na kraju sezone (kada se odigra 46 kola) direktno prelaze u Premijer ligu, a ekipe od 3. do 6. mesta idu u baraž.

 

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 
Pogledajte više