OZBILJAN TEST, OZBILJNA POBEDA: Partizan preokretom do trijumfa protiv prvaka Gruzije (FOTO/VIDEO)

Č. V. 05. 02. 2022. u 16:46

FUDBALERI Partizana pobedili su u poslednjoj proveri na pripremama u Antaliji. Crno-beli su bili bolji od Dinamo Batumija sa 3:1.

FOTO: FK Partizan

Klub iz Humske je zasluženo slavio i pokazao da u dobrom raspoloženju dočekuje nastavak šampionata Srbije u kome ime pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Partizan je ovaj meč počeo u sastavu: Stevanović - Živković, Miletić, Vujačić, Urošević - Zđelar, Jojić - Terzić, Natho, Jović - Rikardo.

Ipak, ovaj duel nije počeo dobro po crno-bele. Dinamo je već u 5. minutu stigao do prednosti. Mamučašvili je natrčao na odbijenu loptu i sa nekih 16 metara matirao Stevanovića.

Od tog momenta izabranici Aleksandra Stanojevića su preuzeli kontrolu na terenu. Počeli su sve više da prete Alavidzeu i u 37. minutu su došli do izjednačenja zahvaljujući Nikoli Terziću. On je slabijom desnom nogom na dodavanje Natha zatresao mrežu rivala.

Prekoret Partizana je usledio do odlaska na odmor. Rikardo Gomeš se upisao u strelce, a ponovo se u ulozi asistenta našao iskusni Izraelac.

Crno-beli su i u nastavku utakmici bili bolji rival i terenesku inicijativu su uspeli da krunišu još jednim pogotkom.

Mladi Marko Milovanović ke je iskoristio grešku Dinamo Batumija i u 84. minutu stavio tačku na ovaj susret.

Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan izdanjem izabranika na ovoj utakmici. Istakao je da je provera bila ozbiljna, protiv ozbiljne ekipa, koja je šampion Gruzije.

Podsetimo, Paritzan prvu utakmicu u nastavku Superlige Srbije igra 12. februara u Nišu protiv Radničkog od 14.30.

BONUS VIDEO: KAO DA SAM JUČE OTIŠAO: Marko Jevtić o povratku u Partizan

 
Pogledajte više