EFEKTNI GOLOVI PRESUDILI PARTIZANU: Crno-beli poklekli protiv Dinama (VIDEO)

Č. V. 02. 02. 2022. u 15:50

PARTIZAN je odigrao treću prijateljsku utakmicu na pripremama u Antaliji. Crno-beli su poraženi od moskovskog Dinama - 2:1.

FOTO: FK Partizan

Iako je rezultat u ovakim mečevima u drugom planu, crno-beli mogu da žale što nisu slavili, pošto su stvorili više izglednijih prilika od protivnika iz Rusije.

Samo pet minuta je bilo potrebno protivniku kluba iz Humske da dođe do prednosti. Danil Fomin je odličnim udarcem iz slobodnog udarca savladao Aleksandra Popovića.

 

Od tog momenta su dosta bolje zaigrali crno-beli i propustili nekoliko dobrih prilika. Anton Šunjin je zaustavio dobar udarac Lazara Marković, šanse nije iskoristio ni štoper Igor Vujačić.

Nastavio je Partizan da napada i u drugom poluvremenu i uspeo je da izjednači u 65. minutu kada je Bibars Natho odlično reagovao posle pravog karambola u petercu Dinama. Glavom je odbijenu loptu poslao u mrežu Moskovljana.

 

Kada sa činilo da će Beograđani nakon pobede nad Tikvešom (2:1), poraza od Bašakšehira (0:1), upisati i prvi remi, na scenu je stupio Galkin koji je u 87. minutu posle sjajne akcije iz kornera uspeo da dođe do pogotka i trijumfa.

 

Partizan naredni meč igra 5. februara protiv šampiona Gruzije Dinamo Batumija.

Partizan: Popović, Vujačić, Miletić, Urošević, Živković, Zdjelar, Jojić, Baždar (od 46. Menig), Jović (od 46. Natho), Marković (od 46. Terzić), Milovanović (od 46. Gomeš).

BONUS VIDEO: Ljubomir Fejsa o povratku u Partizan

 
Pogledajte više