JUNAJTED SLAVI RAŠFORDA: "Crveni đavoli" u poslednjim sekudnama srušili Vest Hem (VIDEO)

Časlav Vuković 22. 01. 2022. u 18:33

NIJE blistao Mančester junajted, ali uspeo je da dođe do nove pobede u Premijer ligi. "Crveni đavoli" su na "Old Trafordu" savladali Vest Hem sa 1:0 u 23. kolu, a junak je bio Marusk Rašford.

FOTO: AP/Tanjug

Bila je ovo još jedna utakmica u kojoj tim Ralfa Rangnika nije odigrao onako kako to navijači očekuju, no uspeo je da dođe do nova tri boda, pa će se partija brzo zavoraviti.

Drugo poluvreme bilo je bolje nego prvi deo susreta u kome nije viđeno puno ozbiljnih napada ni na jednoj strani. Nastavak meča doneo je više uzbuđenja, uglavnom pred golom Alfonsa Areole.

Juanjted nikako nije uspevao da stvorio izglednu priliku, pa se nemački stručnjak odlučio za hrabar potez i u poslednjih 10 minuta Kristijanu Ronaldu u srce napada dodao i Entonija Marsijala i Edinson Kavanija. Prethodno je Markus Rašford zamenio Entonija Elangu.

Ispostavilo se da je Rangnik pogodio za izmenama, jer se Urugvajac našao u ulozi asistenta, a Englez je navijače doveo do delirijuma pogotkom u trećem minutu sudijske nadoknade.

Trenutak kada je Markus Rašford postigao gol za Junajted/FOTO: AP/Tanjug

Izgubio je Vest Hem loptu, Ronaldo je povukao loptu, potom uposlio Marsijala koji je dodao do Kavanija, a ovaj sjajno pronašao Rašforda kome nije bilo teško da iz neposredne blizine pogodi mrežu Alfonsa Areole.

Bila je ovo druga vezana Junajteda, nakon što su u odloženoj utakmici u sredu pobedili Brendford u odloženoj utakmici 17. kola.

"Crveni đavoli" se sada nalaze na četvrtom mestu sa 38 bodova, dok su "čekićari" peti sa bodom manje.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 
Pogledajte više