BEJLOV MINUT 88.180 EVRA! Madridski Real jedva čeka da vidi leđa levonogom Velšaninu

Novosti online 04. 01. 2022. u 21:27

IMA na svetu raznih klubova, fudbalera, ljubavi i mržnje, pogodaka i promašaja, ali ono što je dozvolio Real Madrid sa Geretom Bejlom je odavno tema za španske sportske medije.

Tanjug/AP

Visokotiražni i ugledni "As" bavio se u čitanim novogodišnjim izdanjima svim i svačim, pa i visinom Bejlovog ugovora sa Madriđanima koji ističe na leto 2022. godine.

Prema tom ugovoru, reprezentativac Velsa je godišnje plaćen čak 15 miliona evra, ali se ove sezone samo tri puta pojavio u dresu najvećeg kluba na svetu i bio "u kadru" ukupno 193 minuta?! Precizna računica kaže da to praktično znači da je za svaki od tih mizernih 193 minuta Real Bejlu na njegov bankovni račun uplatio 88.180 evra.

Ne zna se šta je u ovim brojkama bizarnije i neverovatnije, ali u Madridu jedva čekaju jun kada će 32-godišnjem Velšaninu konačno da vide leđa.

Jer, navijači u Madridu će ga verovatno pamtiti po finalu Lige šampiona 2018. godine i dva gola Liverpulu, dok će ga Florentino Perez, Zinedin Zidan i Karlo Ančeloti pamtiti po mnogo gorim stvarima. 
 

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 
Pogledajte više