KAPITENI BIRAJU FUDBALERA GODINE" (7): Dmitrović u finišu zapretio konkurentu

Đ. S.

27. 12. 2021. u 22:07

MALO je nedostajalo da Predrag Rajković jednoglasno zasedne među stative, u izboru za idealan tim reprezentacije u 51. izdanju tradicionalne ankete našeg lista "Kapiteni biraju fudbalera godine".

Foto arhiva VN

Da ipak ne bude tako, pobrinuli su se nosioci trake u Vojvodini i Voždovcu, Nemanja Čović i Stefan Hajdin, koji su prednost "na crti" "orlova" dali Marku Dmitroviću (na slici).

Ustalio se Rajković na golu otkako je Dragan Stojković Piksi postao selektor, dok je Dmitrović nekako zapao u drugi plan i u nacionalnom timu, ali u ekipi Sevilje, pa nije ni čudo što su naši kapiteni u velikoj meri birali čuvara mreže Remsa.

Što se tiče glavnih kategorija, tu polako ali sigurno stižemo do vrhunca, ali ne bez neizvesnosti i čini se da će sutrašnji izbor kapitena večitih rivala presuditi kome kruna ide u ruke.

FOTO: Novosti

U današnjem, Čović je odabrao Aleksandra Kataija za najboljeg pojedinca domaće lige, dok je za prvu zvezdu odabrao Dušana Vlahovića. U skladu sa dosadašnjim tokom ankete, mišljenja glasača su se razlila, pa je Hajdin u lični izbor uvrstio Mirka Ivanića i Dušana Tadića.

Nema dileme da će sutra, kada spuštamo zavesu na ovogodišnji izbor, takmičenje dostići kulminaciju. 

Pogledajte više