RADOST DECE NEMA CENU: Stigli paketići u besplatne škole sporta!

Promo

27. 12. 2021. u 15:00

Oko 500 mališana iz raznih krajeva zemlje vredno treniralo u školicama u kojima nema članarine, a kompanija Mozzart ih je nagradila za trud i posvećenost.

Promo: Mozzart

Deda Mraz širi praznični duh, ali i poruku – talenat nema cenu! Deca iz Mozzart-ovih besplatnih škola sporta bila su veoma dobra ove godine, a nagrada za trud i posvećenost na svakom treningu stigla je uoči Nove godine. Paketići su prvo obradovali mališane iz školice fudbala u Novom Sadu, a potom su stigli i do TK Crvena zvezda, gde su prethodnih meseci mali teniseri savladali osnovne veštine.

Oko 500 osnovaca iz Beograda, Novog Sada, Niša i Aranđelovca je prve korake na fudbalskom, odbojkaškom, košarkaškom i rukometnom terenu, pa čak i na šljaci, pravilo bez ikakve novčane nadoknade!

Kao što je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi rekao na otvaranju prve školice – ovaj projekat je putokaz kako da sport bude dostupan svoj deci. Zato i ne čudi što ga je podržalo više od 20 naših vrhunskih sportista – Dušan Vlahović, Aleksandar Katai, Miloš Degenek, Marko Lazetić, Stefan Jović, Željko Rebrača, Tijana Bošković, Brankica Mihajlović, Aleksandar Atanasijević, Vesna Čitaković, Viktor Troicki, Ratko Nikolić...

Promo: Mozzart

Milan Lane Jovanović delio je paketiće u Novom Sadu, gde je u saradnji sa FK Vojvodina ovog decembra pokrenuta školica „Mozzart i Vošini klinci“.

“Najvažnije je da volite fudbal i da ga igrate sa osmehom. Kad je tako i kad imate ovako divne trenere, uspeh je siguran. Samo se igrajte i nemojte da zapostavljate školu i svoje obaveze van fudbala. Naša igra je najlepša na svetu ali ne sme da bude jedina vaša obaveza. Budite odgovorni, volite fudbal i jednoga dana vas čeka dres Vojvodine”, poručio je legendarni fudbaler na svečanosti kojoj su prisustvovali i prvotimci “lala” Uroš Kabić i Vladan Novevski.

Promo: Mozzart

Tokom prethodnih meseci deca su vredno trenirala u školicama u Aranđelovcu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu, gde se održavaju časovi fudbala, odbojke i tenisa.

„Mlade nade imale su priliku da upoznaju zvezde, treniraju pod budnim okom selektora, neki čak i da odu na letnje kampove kod proslavljenih osvajača medalja. Ekipe sačinjene od najtalentovanijih već su prijavljene za omladinske lige u pojedinim sportovima i igraju mečeve protiv vršnjaka iz najvećih klubova u zemlji. A, za kraj godine smo rešili da ih sve obradujemo novogodišnjim paketićima, jer su svi bili izuzetno vredni i posvećeni“, naglasio je Borjan Popović, direktor Korporativnih komunikacija u Mozzart-u.
 

Pogledajte više