SAŠA MARKOVIĆ ZA "NOVOSTI": Anortozis će se smrznuti i izgubiti

Đ. S. 09. 12. 2021. u 10:00

SA prijatnih petnaestak stepeni Celzijusa i suncem okupanog Kipra, fudbaleri Anortozisa će doći u Beograd i po prohladnoj decembarskoj večeri probati da naprave čudo u Humskoj 1.

FOTO: EPA

Jer, eventualna pobeda nad Partizanom bi bila baš ravna senzaciji. Prema mišljenju Saše Markovića (30), veziste Apolona iz Limasola, za koji igra već tri godine, šanse za to su vrlo male i uveren je da će izabranici Aleksandra Stanojevića "zalediti" toplokrvne fudbalere Anortozisa.

- Kao ekipa očekuju da mogu do iznenađenja, ali smatram da nemaju šanse, Partizan će ih pobediti, mnogo je kvalitetniji. Dobili su samo Omoniju na strani, pri dnu su tabele, ne vidim kako mogu da dobiju, naročito kada se uzme u obzir način na koji crno-beli igraju - ističe Marković za "Novosti".

Kvinsi Menig/FOTO: FK Partizan

Naravno, ne bi trebalo odmah upisati tri boda, a nekadašnji vezista Partizana je i ukazao odakle vreba najveća pretnja.

- Vard je strašan igrač, takođe Beletić, ali kad vide sneg, neki od njih prvi put u životu... U ligi im ne ide dobro, pa će probati na ovoj utakmici da se izvade, ali...

Provlačilo se poslednjih dana da bi trenera Anortozisa Kecbaju mogao da sačeka otkaz po povratku iz Humske ukoliko rezultat bude nepovoljan.

- Ne verujem, on je legenda. Ako ispadne od Partizana, neće to ništa promeniti, jedino bi dodatni porazi u ligi mogli da ugroze Kecbajin status. U svakom slučaju, po mom mišljenju, sledi im smrzavanje i poraz u Humskoj - podvukao je Marković.

Pogledajte više