SVUDA UZ ZVEZDU: Mile Štuka ide na sva evropska gostovanja - svojim automobilom!

B.Grujić

06. 12. 2021. u 15:40

MILE TODOROV, strastveni navijač Crvene zvezde iz Srpske Crnje, redovni je posetilac utakmica crveno-belih, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

foto: privatna arhiva

Ništa ne bi bilo toliko čudno,  da popularni Mile Štuka, kako ga svi znaju, na putovanja po inostranstvu ne putuje sopstvenim automobilom, zajedno sa svojim kumom Stanislavom, sestrićem Vladimirom i drugarom Živicom.

- Putovali smo u Dansku, bodrili Zvezdu protiv  Mitjilanda, bilo je poprilično 
peripetija oko ulaska, zbog situacije sa pandemijom, ali smo se nekako snašli, baš kao i u Nemačkoj - kaže Mile, uz napomenu da je samo dva puta na utakmice išao avionom i da je automobilom mnogo zanimljivije.

Ista ekipa iz Srpske Crnje detaljno je isplanirala put u Portugaliju, preko Rumunije, Mađarske, Slovenije, Italije i Španije, kroz sedam zemalja i ukupno 3.260 kilometara u jednom pravcu.

- Ovo će biti  naše najduže putovanje automobilom, ali sva četvorica smo vozači, pa ćemo se menjati za volanom - dodaje Mile, ističući da su detaljno isplanirali gde će prenoćiti i praviti kraće pauze, sve do Brage, koja je krajnje odredište, uz napomenu da su svi vakcinisani i sa covid propusnicama.

- U kontaktu smo sa još nekim navijačima, zemljacima koji žive širom Evrope i sigurno je da će podrška Crvenoj zvezdi biti jedinstvena, gromoglasna, iz srca - poručuje Mile Todorov iz Srpske Crnje.

Pogledajte više