"STARI LISAC POPUT NJEGA NAM UVEK TREBA!" Dejan Stanković priželjkuje brz oporavak kolege

Novosti online 05. 12. 2021. u 16:03

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Napredak u okviru 19. kola Superlige Srbije rezultatom 2:0, a utiske posle gostovanja u Kruševcu šef stručnog štaba prvaka države istakao je da nije bilo lako.

FOTO: FK Crvena zvezda

Dejan Stanković je istakao da je meč bio veoma dobar, a da je on naročito zadovoljan kako su crveno-beli odigrali prvih 45 minuta.


- Bilo je ovo teško gostovanje, a čestitao bih i Napretku na igri. Mislim da smo u prvom poluvremenu imali inicijativu, mogli smo postići i gol više, na kraju smo dali dva. U drugom poluvremenu je rival izašao više i u prvih dvadesetak minuta nam stvorio nekoliko prilika. Bila je dobra utakmica i lično sam zadovoljan, pogotovo prvim poluvremenom, u nastavku smo se malo i "štedeli", usled napornog ritma u kom smo i zbog svega onog što nas čeka, počeo je Stanković.

FOTO: AP


 
Brz povratak na klupu poželeo je kolegi Milanu Đuričiću Đumiju, treneru kruševačkog Napretka, koji je zbog zdravstvenih tegoba propustio ovu utakmicu.
 
- Želim mu da se što pre vrati na klupu. "Stari lisac" poput njega koji dobro zna svoj posao nam uvek treba. Mnogo puta se izborio - izboriće se i sad, istakao je Stanković, a prenosi klupski sajt FK Crvena zvezda.

Pogledajte više