MITROVIĆ NEĆE BRZO NA TEREN? Navijači Fulama se hvataju za glavu, rivali slave

Novosti online 25. 11. 2021. u 15:38

ALEKSANDAR Mitrović zabrinuo je navijače Fulama jer se nije našao u protoklu za utakmicu protiv Derbija u 19. kolu Čempionšipa, a onda su stigle i ne baš dobre vesti o njegovom stanju.

FOTO: FSS

Pomenuta odluka trenera Marka Silve iznenadila je pristalice "kotidžera" koje su ostale u čudu kada su videle da najboljeg strelca u sredu nije bilo ni na klupi za rezerve, a sve je strateg ekipe pojasnio posle meča.

Nakon remija (0:0), menadžer Fulama je upitan o stanju Srbina koji je ove sezone postigao 21 gol na 18 utakmica, a tom prilikom je otkrio da je "u pitanju bolest".

Nije hteo da otkriva detalje portugalski stručnjak, već je samo rekao sledeće:

- - Aleksandar Mitrović i Tom Kerni su, obojica, bolesni. A čak su i neki drugi igrači, poput Herisona Rida, Bobija De Kordove, Entonija Robinsa i Herija Vilsoma imali određene probleme ovih dana. Bobi je ovog puta bio na klupi, u slučaju da nam baš zatreba, jer bio voljan da pomogne koliko može, ali smo imali šest ili sedam igrača koje su snašli probleme. Naravno, Mitrović je jako važan igrač, ali njegovo odsustvo nije razlog zašto ovoga puta nismo pobedili. Sa druge strane, Marek Rodak je u stvarno čudnoj situaciji. Rekli su da je bio u avionu u kome je bio neko inficiran koronavirusom, pa iako je on sam negativan na testiranju, morao je da ispoštuje protokol o samoizolaciji, rekao je trener Fulama.

FOTO: Nebojša Paraušić

Aleksandar Mitrović

Kako stiču britanski mediji, postoji realna mogućnost da Mitrović ne igra ni u subotu, protiv Preston Nort Enda.

Portlan "Lanks" ističe da su Norte Endovi Šon Megvajer i Emil Ris nedavno nazvali 27-godišnjeg Srbina "najboljim napadačem na svetu u ovom momentu", pa bi njima svakako laknulo ako u subotnjem duelu ne bi morali da brinu u "Mitru".

Fulamovi navijači se, naravno, nadaju da će se najbolji špic Čempionšipa vratiti na teren već ovog vikenda i nastaviti svoj nestvaran golgeterski niz.

BONUS VIDEO: Dosad neviđene scene slavlja Orlova posle gola Mitrovića u Lisabonu

 
Pogledajte više