ZVEZDA I PARTIZAN IZLAZE U EVROPU: Evo gde možete gledati mečeve "večitih rivala"

Novosti online 25. 11. 2021. u 09:29

CRNO-BELI danas od 16.30 sati igraju protiv estonskog predstavnika u Talinu, a trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je cilj pobeda u Talinu protiv Flore, u petom meču grupne faze Lige konferencija.

Foto: Novosti arhiva/M. V.

- Moramo da pobedimo da bismo dočekali proleće. S druge strane, poštujemo ih. Ne možemo da komentarišemo da ćemo sa sigurnošću da pobedimo. Ovo je evropska utakmica. Dobili smo ih u prvom meču, teško je ovde pobediti. To nam je želja i cilj i tako ćemo se i ponašati. Kako će biti - videćemo - rekao je Stanojević na konferenciji za medije u Talinu, a meč iz Estonije možete pratiti na RTS 1 i Arena sport.

Crvena zvezda i Ludogorec igraju danas od 18.45 sati na stadionu "Rajko Mitić" u Ligi Evrope, a uživo prenos možete gledati na RTS 1 I Arena sport.

Trener fudbalera crveno-belih Dejan Stanković kaže da znaju šta pobeda može da im donese i da to od njih zavisi.

- Respektujemo protivnika u kom god je sastavu, ali za nas je ovo najbitnija utakmica u polusezoni. Naš cilj je pobeda u poslednjoj evropskoj utakmici ove jeseni na Marakani - izjavio je Stanković na konferenciji za medije uoči utakmice protiv bugarskog tima u Ligi Evrope.

Zvezda će obezbediti prolaz dalje u slučaju da pobedi Ludogorec, a Braga ne izgubi na gostovanju Midtjilandu.

BONUS VIDEO

 
Pogledajte više