HEROJI SE VRATILI KUĆI: Osmesi, trubači i jasna poruka navijača dočekali fudbalere! (FOTO/VIDEO)

A. Ilić/P.S./S.K

15. 11. 2021. u 21:28 >> 21:28

Fudbaleri Srbije koji su savladali Portugaliju i obezbedili direktan plasman na Svetsko prvenstvo vratili su se u Beograd gde su ih trubače dočekali navijači

FOTO: P-S.

FOTO: PS

20:56 - Krucijalan je bio selektor, kao i stručni štab. Zadovoljstvo je videti bivše igrače uz nas. To znači, vidi se uticaj selektora. Nebitno je protiv koga igramo, protiv svakog dominiramo. Previše smo pre razmišljali o drugima, sada mislimo o sebi, ne zanima nas ko je protivnik, zato je i pala velika ekipa, lepo bi bilo da utešim i Mesija rekao je Dušan Tadić. 

 

20:54 - Ne razmišljamo o žrebu, rekao je Mitrović. Upitan je šta je uticalo na rezultat? - Selektor. Izvukao je najbolje iz nas. Napravio je tim. Kada vidim ovakav doček, daje nam motivaciju da nižemo nove uspehe. Prošlo je godinu dana od promašaja protiv Škotske, da mi je neko pričao ne bih verovao. Mnogo mi je lakše bilo večeras da spavam nego prošli put. Možemo sa svima da igramo. Želimo sa svima da igramo. 

 

20:52 - Kakav šok, mislim vremenski, rekao je Dragan Stojković Piksi. 

20.38 - Fudbaleri Srbije sleteli su na aerodrom "Nikola Tesla". Očekuje se da reprezentativci naše zemlje uskoro izađu iz aviona. 

 

FOTO: P.S

Fudbaleri Srbije sleteće uskoro, a sa aerodroma će se upututi kroz VIP ulaz. Gde ih već čeka veliki broj navijača. 

FOTO: P.S.

Veliki broj navijača okupio se na aerodromu Nikola Tesla gde se očekuje sletanje heroja iz Lisabona. 

Podsetimo, naši fudbaleri su eliminisali Portugaliju nakon pobede 2:1, te su po drugi put obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo. 

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pogledajte više