LAPORTA PROGOVORIO O NOVOM TRENERU: "Barsa ima i druge opcije"

Novosti online 29. 10. 2021. u 15:33

PREDEDNIK Katalonskog giganta Barselone Đoan Laporta govorio je o rešenjima za upražnjenu klupu kluba.

Foto AP

Poraz od Rajo Valjekana 0:1 bio je kap koja je prelila čašu, te je posrnuli gigant nakon četvrtog poraza u šest mečeva odlučio da se zahvali holandskom stručnjaku. Laporta je za španske medije govorio o postavljanju novog trenera. 

- Ćavijevo ime je u svim vestima, ali Barselona ima i druge opcije. Nikada nisam promenio mišljenje o Ćaviju. Jednog dana će postati trener Barselone. A ono što ne znam je kada će to biti. Istina je da su podaci koje su o njemu nabavili skauti veoma dobri. Svi prilozi koje o njemu imamo su veoma dobri, čak iako se ne bavi trenerskim poslom toliko dugo, naveo je Laporta.

Laporta nije pominjao imena kandidata o kojima se razmišlja, dok je nekadašnji vezista Ćavi trenutno šef stručnog štaba AL Sada, tima u kome je igrao nakon odlaska iz Barselone 2015. godine. On je potom postao trener kluba 2019. godine.

Laporta je rekao da će trener Barselone B Serhi Barhuan predvoditi ekipu u subotu protiv Alavesa u prvenstvu i verovatno protiv Dinama iz Kijeva, u sredu u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pogledajte više