FUDBALER GENTA DARKO LEMAJIĆ ZA "NOVOSTI": Rikardo je najveća opasnost

Đ. SAMOILOVIĆ

21. 10. 2021. u 09:00

JOŠ ne zna da li će zaigrati večeras u Humskoj, ali i ako se ne skine, nada se pobedi.

FOTO: EPA

Darko Lemajić (28 godina, 198 cm visina), srpski napadač iz Genta, veruje u svoj tim pred jedan od dva presudna sudara sa Partizanom za prvo mesto u grupi.

- Ne znam da li ću igrati, još se oporavljam od povrede i sve će zavisiti od trenera, lekara, oporavka... Ali očekujemo pobedu. Trudićemo se, naročito jer će dueli sa Partizanom odlučivati o tome ko će otići direktno u osminu finala - kaže Lemajić za "Novosti".

PLAĆEN 900.000

LEMAJIĆ je rođen u Beogradu, a na superligaškoj sceni je debitovao 2010, na utakmici koju je Inđija igrala protiv Zemuna. U našoj zemlji je nastupao još za kruševački Napredak, posle čega se otisnuo u inostranstvo. Od 2017. je igrao za letonske klubove RFS i Rigu, i ovog leta se preselio u redove Genta, koji ga je platio 900.000 evra, prema podacima "Transfermarkta".

Saigrače iz belgijskog sastava najviše je interesovala nadaleko poznata scenografija "grobara".

- Svi jedva čekaju da istrče na stadion u Humskoj, kod mene su se najviše raspitivali o atomsferi i navijačima. Za sve ostalo su bili zaduženi trener i analitičari, koji su nesumnjivo dobro analizarili crno-bele - dodaje nekadašnji as Inđije, koji je i 2020. igrao protiv Partizana, kao igrač letonskog RFS u kvalifikacijama za LE.

Svestan je Darko da najveća pretnja dolazi od njegovog kolege iz napada Partizana.

- Pratio sam Partizan, naravno, po mom mišljenju, ovo je najbolja ekipa crno-belih u poslednjih nekoliko godina, veoma su efikasni, igraju dobro. Prednjači Rikardo, od kojeg vreba verovatno najveća opasnost, biće nam dosta teško da dođemo do pobede, ali nadam se da ćemo uspeti - podvukao je Lemajić.

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pogledajte više