MILINKOVIĆ SAVIĆ: Nadam se da je Sari video šta je želeo!

Novosti online 16. 10. 2021. u 22:21

INTER je došao na Olimpiko i proveo se kao bos po trnju.

Foto: EPA-EFE/Riccardo Antimiani

Lacio je nakon preokreta savladao šampiona Italije sa 3:1, a završni udarac zadao je srpski vezista, kojem je ovo peti gol u karijeru protiv milanskih nerazura. Pored toga, SMS je večeras 50. put bio strelac za Nebeskoplave u svim takmičenjima.

Trener Mauricio Sari je pre meča tražio od igrača da budu – muškarci. Odnosno, da se na terenu “operu”, preuzmu odgovornost za poraz u prethodnom kolu od Bolonje. Trener je tražio, a Narednik Sergej sproveo u delo.

- Borili smo se i trčali zajedno. Pomagali smo jedni drugima. Nadam se da je Sari video to što je tražio od nas. Rekao nam je da moramo da budemo srećni na terenu i da nas ne more loši utisci iz Bolonje. Moramo na isti ovakav način da igramo protiv svih, rekao je Sergej posle meča.

Pred kraj i po završetku derbija desile su se čarke među igračima, ali srpski fudbaler nije želeo da “cinkari” šta se desilo.

- Ne znam, nisam video, bio sam okrenut prema našim navijačima. Pobedili smo, trebalo je samo da ostanemo na terenu da slavimo i da kažemo svima laku noć. A, onda da odemo da se odmaramo, jer nas u četvrtak čeka Liga Evrope, rekao je Milinković-Savić.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

(Mozzart sport) 

Pogledajte više