"MISLIO SAM DA ĆE MESI IGRATI ZA DŽABE": Laporta uvalio Barselonu u nove dugove

Novosti online 08. 10. 2021. u 10:32

PREDSEDNIK Barselone Đoan Laporta ne prestaje da iznenađuje navijače svog kluba, nova "hit" izjava mu je o Lionelu Mesiju.

FOTO: printskrin/Tviter/FCBarselona

- Nadao sam se da bi Mesi mogao da kaže da će igrati za džabe, ali nikada ga lično to ne bih pitao - rekao je on na konferenciji za štampu. 

On je otkrio i da još uvek može da se sklopi sporazum između kluba i lige povodom finansijskog stanja u Barseloni, a otkrio je i da je Barsa zaista želela da dovede Nejmara!

- Nejmar? Na leto smo mislili da imamo šanse i potom smo probali da ga dovedemo. Rekli su nam da on hoće da ide, da neće ostati u PSŽ-u. Sledećeg leta možemo da dovedemo veliku zvezdu, već radimo na skupljanju novca - dodao je on. 

Bilo je reči i o novom treneru, navijači priželjkuju Ćavija.

- Kuman ima ugovor koji mora da bude ispoštovan, a sa Ćavijem imam dobar odnos - rekao je Laporta.

Prvi čovek Barselone otkrio je nove šokantne detalje o novoj pozajmici.

- Pozajmica 1.500.000 evra? Ona je ključna za funkcionisanje kluba u sadašnjosti i budućnosti. Pravimo stadion koji će nam omogućiti mnogo prihoda, imaće 110.000 mesta i kada počnu radovi preselićemo se na stadion "Johan Krojf" na godinu dana. Njega ćemo proširiti na 50.000 mesta - dodao je Laporta.

Trenutno je najveći prioritet da se mladi igrači koji su bljesnuli sačuvaju, tako da se radi na novim ugovorima za bisere iz "La Masije". 

- Pokušavamo da produžimo ugovore sa svim mladim igračima. Imaćemo dobre vesti za nedelju dana, Pedrijev i Fatijev novi ugovor su na putu. Takođe radimo na produžetku sa Gavijem - istakao je Laporta.

Pogledajte više