VEST HEM SE REVANŠIRAO JUNAJTEDU: "Čekićari" eliminisali "crvene đavole" iz Liga kupa

Novosti online 22. 09. 2021. u 22:59

FUDBALER Vest Hema revanširali su se Mančester junajtedu za nedavni poraz u Premijer ligi. "Čekićari" su šesnaestini finala Luga kupa slavili na "Old Trfarodu" sa 1:0.

FOTO: AP/Tanjug

Odlučujući trenutak na utakmici desio su devetom minutu kada je Manuel Lancini savladao Dina Hendersona i ispostavilo se postigao jedini pogodak na meču.

HEROJ Manuel Lancini u duelu sa Donijem van de Bekom/FOTO: AP/Tanjug

Mogao je tim Olea Gunara Solskjera da poravna rezultat do odlaska na odmor, ali je pokušaj Huana Mate zaustavila prečka.

Norvežanin na klupi Junajteda nije na ovom susretu računao na Kristijana Ronalda, Arona Van-Bisaku, Harija Megvajera, Luka Šoa, Bruno Fernandeš je ostao na klupi. Ipak, to ne umanjuje dobar nastup izabranika Dejvida Mojesa koju su slavili i otišli u četvrtu rundu takmičenja.

"Crveni đavoli" su kako se meč bližio kraju sve više napadali. Ušli su upravo Portugalac i Mejson Grinvud, no nisu uspeli da pronađu put do mreže koju je čuvao Alfons Areola.

Mogao je i Vest Hem do još nekog pogotka. Pretili su gosti iz kontre, no udarac Jarmolenka je zaustavila stativa, a pokušaj Nobla dolični Henderson.

Treba reći da je ceo meč za Junajted kao kapiten odigrao srpski fudbaler Nemanja Matić.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 
Pogledajte više