OBJAVA KOJA TERA SUZE NA OČI: Balakov sin bi danas napunio 19 godina, a dečakova majka se prvi put oglasila nakon tragedije (FOTO)

Novosti online 19. 09. 2021. u 15:23

Pre nešto više od mesec dana porodicu legendarnog nemačkog fudbalera Mikaela Balaka pogodila je velika tragedija. Njegov sin Emilion tragično je nastradao u Portugalu, a danas bi nesrećni mladić napunio 19 godina.

FOTO: Instagram

Tim povodom se javno, prvi put od kobnog dana, oglasila dečakova majka i bivša supruga nekadašnjeg reprezentativca Nemačke Simon Balak, potresnim postom na Instagram profilu.

– Moje voljeno dete. Danas, 19. septembra, ti bi napunio 19 godina. Ko je mogao da pretpostavi da će ova slika biti tvoja poslednja rođendanska… Nedostaješ mi svake sekunde i ne znam kako bi ikada trebalo da bude drugačije. Svaki dan se borim za svoj put kroz život za tebe i tvoju braću – napisala je neutešna Simon, zahvalivši se svima na porukama i rečima podrške.

Podsetimo, Emilio Balak je početkom avgusta otišao sa ocem i braćom na porodično imanje u Portugalu na odmor. Nesrećni mladić je nastradao tako što se kvad, kojim je upravljao, prevrnuo i pao na njega.

Pogledajte više